Hotspot: Shakes en Cakes in Oldenzaal.

Nieuwe hotspot mensen! Lekker centraal in Twente in het mooie Oldenzaal: Shakes en Cakes. Met op het menu natuurlijk: shakes en cakes. En smoothies, taartjes en fijne lunchgerechtjes. Maar die freakshakes moet je als eerste proeven: freaky lekker, freaky veel, freaky leuk! 

Shakes en cakes, beloofd is beloofd…

Per toeval stuitte ik op Shakes en Cakes via Instagram. Ik liet een foto van zo’n gekke, opgedirkte shake zien aan mijn jongens. En toen moest ik wel beloven dat we daar snel een keer heen zouden gaan. En daar hielden ze me aan.

Zelfs de inrichting is zoet

Op een regenachtige studiedag gingen we richting Oldenzaal. En alleen voor het uiterlijk van het zaakje zou je er al eens naartoe gaan. Ingericht met een groot oog voor detail. Zoet, is het woord wat in me opkomt. Door de zoete lekkernijen die je overal ziet, maar ook door de zoete kleurtjes.

Shakes en cakes

Shakes en cakes

Yummy Unicorn of Poppy Caramel?

Ondanks dat er zoveel meer lekkers op de kaart staat, deed ik gezellig met mijn jongens mee. Alledrie een Freak Shake. Ik ging voor de Yummy Unicorn (oftewel vanille), zoon één voor de Poppy Caramel en zoon twee voor de Chocoloco. En wat werden we verrast. Ondanks dat je wist wat er ongeveer ging komen is de shake zo’n verrassing. En ze zien er allemaal anders uit met verschillende lekkernijen erop verpakt. De jongens waren zo happy!

Shakes en cakes

En terwijl ik toch echt hele goede eters heb (oké, snoepkonten is beter woord), konden de jongens hem niet op. ‘De volgende keer drink ik eerst de shake mama en neem ik het snoep mee.’

Want die volgende keer, die komt er wel. Ook dat heb ik de jongens moeten beloven. En mezelf stiekem ook, want ik wil heel graag nog een smoothie, griekse yoghurt of belegd oerbrood proeven…

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Tip: ook erg leuk voor kinderfeestjes! Lees meer op www.shakesandcakesoldenzaal.com

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.