De Sinterklaas weekendtips: 2 en 3 december

Het is weekend!!! Veel mensen zullen dit weekend Sinterklaas vieren, thuis, bij opa en oma of gezellig bij vrienden. Wij wensen jullie alvast heel erg veel gezelligheid en plezier toe. Vier je geen Sinterklaas of heb je nog wat tijd over? Lees dan verder, want wij hebben ook dit weekend weer de allerleukste Sinterklaas weekendtips voor je verzameld in Twente.

2 December: Sinterklaas op bezoek in de Bibliotheek (Oldenzaal & Enschede)

Op zaterdag 2 december komt Sinterklaas op bezoek in de verschillende bibliotheken in Twente. Zoals in Oldenzaal en in Enschede. De Sint zal natuurlijk voorlezen, maar je kunt ook knutselen. Want de Sint is dol op prachtige knutselwerkjes en tekeningen. Iedereen, jong of oud, wel of geen lid van de Bibliotheek, is van harte welkom. Er liggen kleurplaten klaar. Maar je kunt ook deze vette Jan Doodle kleurplaat inkleuren en cadeau geven. Meer informatie vind je op de website van de verschillende bibliotheken.

2 December: De Mega Sint Show (Enschede)

Ga uit je dak met Sinterklaas, Love Piet, Meisjes Piet & Party Piet Pablo! Zeker weten dat dit een heel groot feest gaat worden in de Twentehallen in Enschede. Wees er snel bij want VOL=VOL.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de reguliere zitplaatsen. Deze bestel je hier.

2 en 3 December: COCO Kidsweekend bij Kinepolis (Enschede)

Geen zin in Sinterklaas? Ga dan naar Kinepolis en ontdek de nieuwe film Coco. Naast het kijken van de film kun je je uitleven bij activiteiten die alleen dit weekend georganiseerd worden, waaronder kleuren en knutselen in een speciaal hiervoor ingericht gedeelte van de bioscoop. Bestel hier je kaartjes.

2 en 3 December: Krazy Kangaroo in de Twentehallen (Enschede)

Op vrijdag 1 december opent Krazy Kangaroo haar deuren: Een mega groot trampolinepark in de Twentehallen! Dit super te gek grote trampolinepark heeft ruim 2.500 m2 springplezier en is hiermee de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springers. De minimum leeftijd is 8 jaar en op speciale tijden is er KidsJump voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Reserveren kan vanaf nu via de website.

Sinterklaas weekendtips - Krazy Kangaroo

Krazy Kangaroo, hoe vet!!

2 en 3 December: WinterWorld Twente (Hengelo)

Ben je helemaal toe aan de winter, aan kou en ijs? Dan moet je naar Hengelo, daar heb je winterplezier voor groot en klein. Tot en met zondag 7 januari 2018 wordt het centrum van Hengelo omgetoverd tot WinterWorld Twente! Je kunt de schitterende schaatsbaan bezoeken, maar er is ook een kerstmarkt. Hierna kun je lekker opwarmen in het Grand Café met een warme choco. Meer informatie vind je hier.

3 December: Pietentraining voor kinderen bij Stuntcamp (Raalte)

Voor alle kinderen die houden van klimmen en klauteren, van springen door vuur, rollen over een auto, van een potje knokken en van een ritje maken op de rodeostier is dit echt een super toffe training. Ook ontmoet je Sinterklaas op zijn boot. Meer informatie vind je hier.

3 December: Gratis rondleiding door museum Natura Docet Wonderryck Twente (Denekamp)

Iedere 1e zondag van de maand om 14.00 uur kun je bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp deelnemen aan een gratis rondleiding door het museum. Maryke was hier afgelopen herfstvakantie en in haar blog kun je lezen hoe leuk zij en haar jongens het vonden. Echt een dikke vette aanrader dus!
Natura Docet Wonderryck Twente

Sinterklaas weekendtips – Natura Docet Wonderryck

3 December: Hoor de wind waait… (3+), Wilminktheater (Enschede)

Zondag 3 december om 13:00 is er een hartstikke leuke voorstelling in het Wilminktheater, voor kinderen vanaf 3 jaar. Het gaat over de dagen rond 5 december, dat deze zo ontzettend spannend zijn voor alle kinderen in Nederland. Iedereen weet dat er een bijzondere verjaardag wordt gevierd. Maar waarom gaat dit jaar alles dan anders? Waar is de jarige Sint? en waarom wordt het buiten alleen maar kouder en kouder? Kaarten bestel je hier.

3 December: Pepernotenconcert (Hengelo)

Swing mee met Jelle Amersfoort en zijn band tijdens het Pepernotenconcert in de Schouwburg in Hengelo! Het is een energiek, aanstekelijk muziekfeest. Ook ontzettend leuk voor ouders en opa’s en oma’s! Kaarten bestel je hier.

We missen misschien nog van alles, maar wat is er dit weekend veel te doen! Wij wensen jullie een heel fijn weekend.

Team Vettt

Sinterklaas bezoek

Sinterklaas en zijn Pieten

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.