Sprookjeswonderland

Ben je in Noord-Holland met kids en zoek je een leuk park om met ze naar toe te gaan? Breng dan zeker een bezoekje aan Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Een súperleuk park, helemaal voor peuters, kleuters en kleine kinderen (1 tot 8 jaar).

Sprookjeswonderland, wat is er te doen?

Voor een relatief klein park zijn er in sprookjeswonderland veel vette attracties. Zo kunnen de kids rijden in een autootje, varen in een dobberbootje of een ritje maken op een paard. Er is een kinderboerderij, een speeltuin en voor de wat oudere kinderen een gaaf klim- en klauterparcours. Het állerleukste aan dit park is natuurlijk het sprookjesbos! Supermooi opgezet en je kunt helemaal opgaan in de sprookjes sfeer!

Even wennen…

Dit park is echt ideaal als je kind nog niet zo oud is en je hem of haar even wil laten wennen aan het idee van een pretpark. Sprookjeswonderland is sfeervol, overzichtelijk en niet groot. Daarnaast valt het qua drukte heel erg mee. Dus geen lange wachtrijen, zoals in andere pretparken vaak wel het geval is. Wat ook heel fijn is, is dat ze hier geen torenhoge entreeprijzen hebben. Nog een leuke bijkomstigheid: het parkeren is gratis, dus hop in die auto naar Enkhuizen!

Sprookjeswonderland

Vanaf 30 maart is Sprookjeswonderland weer geopend

In principe is Sprookjeswonderland in het seizoen geopend. Daarnaast kun je tijdens de kerstvakantie genieten van Sprookjeswinterland. Het hele park is dan verlicht met vele duizenden sfeerlichtjes en honderden lantaarntjes. Vanaf 30 maart kun je weer genieten van Sprookjeswonderland. Voor alle actuele info, neem even een kijkje op de website van Sprookjeswonderland.

Tip!

Over het algemeen kun je niet echt ‘gezond’ eten in een pretpark. Nou vinden wij een bordje patat en een pannenkoek op z’n tijd heerlijk! Mocht je graag wat gezonds eten, neem dan zelf snacks mee van huis. Bij Sprookjeswonderland mag je je eigen eten en drinken meenemen.

Over Daphne

Meer blogs van Daphne lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.