Zwangerschapsmassage; ontspannen de bevalling in!

Bijna 39 weken zwanger! Blij dat ik weer een goede zwangerschap heb gehad en vooral heel nieuwsgierig naar ons kleine mannetje. Een zwangerschap blijft iets bijzonders. Ondanks dat ik weet dat ik het straks misschien ook nog wel ga missen, kijk ik ook uit naar alles wat straks weer kan. Een lekker wijntje, dat broodje zalm, maar vooral: op mijn buik liggen of slapen! Om de laatste dagen/weken nog een beetje ontspannen door te komen én om alvast even op mijn buik te kunnen liggen heb ik heerlijk genoten van een zwangerschapsmassage bij Beauty Junkies in Hengelo. De dag van de zwangerschapsmassage bleek later een van mijn laatste dagen van de zwangerschap te zijn. Twee dagen later ben ik bevallen…

Zwangerschapsmassage bij Beauty Junkies

In het centrum van Hengelo zit ‘urban spa Beauty Junkies’. Deze salon wordt vol enthousiasme gerund door 2 zussen. Wát een lieve dames! Ze bieden alle gangbare beauty-behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure en massages. Daarnaast zijn ze erg vooruitstrevend om de nieuwste behandelingen aan te kunnen bieden. Eigenlijk is alles mogelijk bij Beauty Junkies. Mannen zijn er welkom, duobehandelingen voor als je een keer samen met een vriendin wil gaan, bruidsarrangementen en natuurlijk specials voor (aanstaande) mama’s!

De spa zelf is een hele fijne plek waar aandacht is besteed aan het interieur. Lichte kleuren, altijd verse bloemen en op de achtergrond een heerlijk relaxt muziekje. Bij binnenkomst neem je plaats aan de bar en je wordt direct verwend met een heerlijke kop gezonde thee en een gezonde snack erbij. Bij een deel van de behandelingen wordt gevraagd om een vragenlijstje in te vullen zodat de behandeling echt op maat is en er rekening gehouden kan wordt met eventuele klachten of wensen.

 

Zwangerschapsmassage

Een warm welkom tijdens de zwangerschapsmassage

Na een behandeling staat er weer wat te drinken voor je klaar en is er tijd voor advies en is er de mogelijkheid om producten aan te schaffen. Ook hierin merk je dat de zussen echt vanuit eigen overtuiging zorgvuldig voor bepaalde producten hebben gekozen. Ik ben zelf erg fan van Naif voor baby’s en kleine kinderen. Ook deze fijne producten zitten in het assortiment.

Zwangerschapsmassage

De producten van Naif

Zwangerschapsmassage

Afgelopen woensdagmiddag meld ik me bij Beauty Junkies. Het is warm buiten en ik krijg direct een heerlijk glas koud water. Er wordt gevraagd of ik een lijstje in wil vullen, zodat er rekening gehouden kan worden met eventuele klachten. Hierop kan je ook kiezen met welke olie je gemasseerd wil worden. Ik koos voor de heerlijk frisse mandarijn geur. Je kan kiezen wat voor thee je na de tijd wilt en je kiest de intensiteit van de massage. Daarna is het tijd voor de massage zelf. Bij Beauty Junkies wordt gebruik gemaakt van een massagebank met uitsparingen voor buik en borsten, wat een genot! De zwangerschapsmassage zelf is heerlijk, de rug wordt uitgebreid gemasseerd en de achterzijde van de benen. Bijkomend voordeel is dat het de doorbloeding bevorderd en je met wat geluk minder last hebt van vermoeide of rusteloze benen.  Op de achtergrond speelt weer heerlijke relaxte muziek. Alles bij elkaar zorgt het echt voor een uurtje volledige ontspanning. Toen de zwangerschapsmassage was afgelopen kon ik me rustig aankleden en stond er een heerlijke verse muntthee voor me klaar met wat fruit. Ik kreeg het advies goed te drinken, zodat mogelijke afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden. Totaal ontspannen loop ik de deur uit. Ik kan er weer tegen aan, al smaakt dat op-mijn-buik-liggen naar meer! Kom maar op baby boy!

Zwangerschapsmassage

De massage-tafel met een gat voor hoofd én buik

 

Zwangerschapsmassage

After massage-thee

Update

Een dag na de zwangerschapsmassage is Anique afgelopen vrijdag bevallen van hun prachtige zoon Toon Tuur Gardenbroek. Op haar Instagram Account kun je de eerste foto’s van Toon bewonderen.

Wil jij ook? (Winactie verlopen)

Zie jij dat ook wel zitten, zo’n fijn zwangerschapsmassage? Of gun je het iemand die jij kent? Lucky you, we mogen namelijk iemand heel blij maken met zo’n fijne zwangerschapsmassage van de Beauty Junkies in Hengelo. Wat je moet doen om kans te maken:

  1. Like Vettt op Facebook en/of Instagram.
  2. Laat door middel van een tag onder de Facebook/Instagram post weten wie de massage zou moeten winnen.

Deze winactie is verlopen, de winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Beauty Junkies

Over Anique

Meer blogs van Anique lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.