Weekendtip: Open huis bij Kaliber Kunstenschool Enschede

Ben jij op zoek naar een leuke (korte)cursus voor je kind(eren)? Op zaterdag 15 september kun je bij Kaliber Kunstenschool kennis maken met het toffe aanbod. Er zijn heel veel coole mogelijkheden op het gebied van muziek maken, dansen en/of creatieve activiteiten. 

Je vindt Kaliber op het Willem Wilminkplein, je weet wel, dat plein bij Van der Poel :-). Als je de grote trap op het Willem Wilminkplein oploopt loop je zo bij Kaliber Kunstenschool naar binnen. Een prachtige locatie in de binnenstad.

En aanstaande zaterdag kun je daar lekker rondneuzen en ontdekken wat er allemaal wordt georganiseerd aan cursussen. Tijdens het open huis kun je alle instrumenten uitproberen, je kunt dansen in de grote zaal of meezingen tijdens één van de zanglessen. En er zullen leerlingen en docenten van Kaliber Kunstenschool bij zijn om je alles over het aanbod van Kaliber te vertellen én zij zullen zaterdag verschillende optredens verzorgen.

kaliber

Peuterdans, dansexpressie, beeldende kunst, JeudgdKunstAcademie,

Bij Kaliber Kunstenschool kun je onder andere cursussen peuterdans, ballet, dansexpressie, musical dans, breakdance, impro choreo & meer volgen. De locaties van Kaliber Kunstenschool zijn verspreid over Twente, zo worden er o.a. cursussen aangeboden in Tubbergen, Oldenzaal, Almelo, Wierden, Hellendoorn en Enschede.

kaliber

Gratis proeflessen

Zaterdag kun je dus met eigen ogen bekijken hoe Kaliber Kunstenschool werkt én je kind kan ervaren hoe de verschillende cursussen zijn. Is je kind nou mega-enthousiast over een bepaalde activiteit dan mag hij/zij altijd meedoen met een gratis proefles die je tijdens het open huis kunt reserveren.

kaliber

Over Open huis Kaliber Kunstenschool

Het Open huis vindt aanstaande zaterdag plaats van 13.00-15.00 uur bij Kaliber Kunstenschool Enschede (Willem Wilminkplein 1). Meer informatie vind je op de website van Kaliber Kunstenschool.

 

Open huis Kaliber Oldenzaal en Kaliber Almelo

De aftrap van de Open Huizen is zaterdag in Enschede. Op 22 september is er een open huis in Oldenzaal en op 29 september is Almelo aan de beurt!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kaliber Kunstenschool

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.