Kinderfeestje in de winter? Onze favorieten!

Is jouw zoon of dochter jarig in de winter? En ga je het kinderfeestje in de winter organiseren? Vind je het lastig om een kinderfeestje te bedenken? Ik ga je helpen! Mijn oudste vierde onlangs zijn 9e verjaardag. We zijn op zoek gegaan naar de tofste kinderfeestjes die geschikt zijn om in de winter te doen. Bij ons is het het Kermisfeestje van Preston Palace geworden, we gaan er woensdag naartoe! Alle kinderfeestjes vinden binnen plaats, handig in de winter!

Kinderfeestje in de winter: onze top 15 van VETTT coole winterse kinderfeestjes!

Hieronder vind je een overzicht van de door ons geselecteerde 15 leukste kinderfeestje in de winter. Heb jij aanvullingen? Laat het vooral weten door onder deze blog een berichtje achter te laten!

#1 Kinderfeestje: Stunten bij Stuntcamp

Coole stunts doen op echte Hollywood filmset? Dat kan in Raalte bij Stuntcamp, het bedrijf van professioneel stunter Chuck Borden. Chuck is bekend van zijn werk in films als Star Trek en Independance day. Als dat geen cool feestje wordt!

 

#2 Kinderfeestje: Kermisfeestje bij Preston Palace

Botsauto’s, Jumping Star, Octopus, Extraordinary Bikes, Energy Storm en Disk’O, je vindt  het allemaal in Almelo bij Preston Palace. Onbeperkt zwieren en zwaaien bij de  indoor-kermis van Preston Palace. Ervaar de dynamiek, smul van de lekkernijen en beproef je geluk bij de kermisspelen. Hier gaan wij het feestje van Tijn vieren, ik zal er ook nog een blog over schrijven hier op Vettt. Er zijn heel veel mogelijkheden voor kinderfeestjes bij Preston Palace. Mijn blog over ons kinderfeestje bij Preston Palace lees je hier.

Kinderfeestje in de winter

De indoor-kermis van Preston Palace

#3 Kinderfeestje: Skatend je verjaardag vieren!

Wist je dat er in Enschede een indoor skatepark zit? Jawel, gewoon in Enschede! Bij indoor skatepark De Fabriek kun je vrij skaten, lessen volgen, maar ook je kinderfeestje geven. Hoe cool is dat? En je hebt er geen skate-ervaring voor nodig!

Kinderfeestje

#4 Kinderfeestje: Springfeestje bij Krazy Kangaroo

Grote kans dat nog niemand hier zijn feestje heeft gevierd, Krazy Kangaroo is namelijk pas net geopend (1 december 2017). Laat je de kangaroo in jezelf los, en spring al je energie uit je lijf in dit nieuwe trampolinepark in Enschede. Vettt heeft al een bezoekje gebracht en wij waren onder de indruk, zeker een aanrader! Vettt blogger Lotte schreef er eerder een blog over.

Kinderfeestje in de winter

Kinderfeestje bij Krazy Kangaroo in Enschede

 

#5 Kinderfeestje: Glowgolf Enschede

In het donker een balletje slaan? Dat kan bij Glowgolf Enschede. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen, zoals ‘Fun and play’, ‘Play and eat’, ‘Kids escape (met escaperoom) en ‘Play and kleur’ ( met eigen glow in the dark T-shirt wat je kunt beschilderen.)  Super tof dus!

#6 Kinderfeestje: Discobowlen bij Star Balls (Enschede)

Dit is tof, een bowlfeestje als kinderfeestje. Bij Star Balls in Enschede. Het is zelfs mogelijk om te discobowlen met leuke kindermuziek, je mag je voorkeur doorgeven! Je gaat een uur lang bowlen met speciale funbumpers en na het harde werken is er friets, met een kroketje, frikadel of kipnuggets. Het feestje duurt ongeveer 2 uur. Het is mogelijk om een taart bij te reserveren. Voor meer informatie over dit kinderfeestje kijk je hier.

#7 Kinderfeestje: Concordia

Samen met Sam Sam heeft Concordia een heel leuk aanbod van kinderfeestjes. Maak je eigen spel of vier een kunstenaarsfeestje of een theaterfeestje. En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Voor meer informatie kijk je hier.

 

#8 Kinderfeestje: Graffiti Workshop

Ik ben altijd te porren voor wat creativiteit op feestjes! Dus lijkt me dit ook enig om te doen met mijn jongens. Je eigen graffiti kunstwerk maken. Hoe tof is het om met al die spuitbussen aan de slag te mogen, en met een mooi kunstwerk naar huis te gaan. Je kunt een afbeelding of tekst maken en deze als je wilt nog even laten bijwerken door de workshopbegeleider. Ook kan hij je eventueel vooruit helpen als je even inspiratieloos bent. VETTT-blogger Evelin schreef een blog over dit coole kinderfeestje.

Grafitti kinderfeestje

 

#9 Kinderfeestje: Knutselen in de MuseumFabriek

Ook in het geweldige museum de MuseumFabriek kun je je kinderfeestje vieren. Je wordt ontvangen aan een mooi versierde tafel, waar je je kadootjes in ontvangst kunt nemen. Dan kun je samen een cupcake versieren en lekker samen oppeuzelen, waarna je daarna een rondleiding krijgt door de tentoonstellingen. Als je daar klaar mee bent eindig je in ‘De Fabriek’ waar je je eigen knutsel kunt maken. Na het knutselen kun je er eventueel nog frietjes eten alles compleet voor een geslaagde middag!

img_9839

#10 Kinderfeestje: Kitsch en Koekjes workshop

Ooohhhh bij Kitsch en koekjes in Oldenzaal hebben ze zoveel leuke activiteiten om te doen met een kinderfeestje dat het nog lastig wordt om te kiezen wélke! Je kunt er namelijk komen voor een ‘Glamourfeestje’, je kunt er armbanden maken, taarten decoreren, mozaïeken, porselein beschilderen, tasjes pimpen en nog een paar meer! Wat veel keus en wat leuk!

#11 Kinderfeestje: Potje Laser gamen in de buitenlucht!

Op Het Rutbeek kun je een Lasergame feestje doen in de buitenlucht. De zoon van VETTT-blogger Maryke wilde zo graag een laserfeestje voor zijn 7e verjaardag en wat vonden ze het gaaf. Lees hier haar blog over dit coole lasergame feestje!

Lasergamen Paintball Warriors Rutbeek kinderfeestje 8-15 jaar

#12 Tuben op de Skibaan van Skicentrum Moser

Ook een superstoer feestje: Tuben op de Skibaan! Vettt-blogger Marije vierde het feestje van haar zoon Thabang hier toen hij 10 werd. Lees hier haar blog over het tubing feestje bij Skicentrum Moser.

Tubing

#13 Kinderfeestje: IJsbaan Twente

Op de ijsbaan Twente kun je je gladde ijzers weer eens onderbinden, en een heerlijke middag schaatsen met al je vriendjes! Je mag je eigen schaatsen meenemen, maar heb je die nou niet kun je ze daar natuurlijk huren! Jullie kunnen lekker schaatsen op de 30 x 60 meterbaan en de 400 meterbaan, en daarnaast is er een speelplaats met in het midden een groot springkussen waar je je ook nog eens lekker uit kunt leven. Ook hier kun je kiezen uit verschillende arrangementen en kun je je bezoek zelfs combineren met een rondleiding door het stadion van FC Twente! Hoe gaaf is dat! Vettt-blogger Heleen ging je al voor en vertelt je hier hoe leuk het schaatsfeestje van haar zoon was.

Kinderfeestje ijsbaan

#15 Kinderfeestje: Skifeestje bij Snowise

Hoe leuk is dit kinderfeestje in de winter? Een skifeestje bij Indoor Skicentrum Snowise in Deurningen. Kinderen hoeven geen ervaring te hebben. Onder begeleiding maak je kennis met wintersport! Voor meer informatie kijk je op de website.

Kinderfeestje in de winter

Fotocredits: Snowise

Heb jij tips voor een kinderfeestje in de winter?

Wij zijn heel benieuwd! Heb jij aanraders voor een kinderfeestje in de winter? Of heb jij één van bovenstaande kinderfeestjes al eens gedaan? We zijn benieuwd hoe het was! Laat gerust hieronder een berichtje achter. Vinden we leuk!

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.